Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KONTAKTY

Pavel Horský Gastro Že-Ho servis
Záběhlická 1230/31
106 00 Praha 10
tel: +420 777 334 890
gastrozeho(a)email.cz
HELP LINE +420 777 115 506

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 24 900 Kč (905 €)
skladem
naše cena 170 Kč (6 €)
skladem
naše cena 1 100 Kč (40 €)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 20 990 Kč (763 €)
skladem
naše cena 22 890 Kč (832 €)
skladem
naše cena 29 610 Kč (1 077 €)
skladem

ANKETA

Jak se vám tyto stránky líbí?

líbí moc 45% líbí málo 20% nic moc 14% Vůbec 21%

Jak vakuovat

DŮLEŽITÉ BODY K ZAPAMATOVÁNÍ

Aby bylo zaručeno optimální uchování potravin a zajištěna bezchybná hygiena, je nutné se řídit následujícími pravidly:

• Umyjte si důkladně ruce a očistěte všechno náčiní a povrchy, které budete při manipulaci s potravinami a vakuovém balení používat.

• Pokud je to možné, mějte při zacházení s potravinami rukavice

• Potraviny, které rychle podléhají zkáze, vložte do ledničky nebo mrazničky okamžitě po zabalení. V ledničce nebo mrazničce pak udržujte stálou teplotu. Neponechávejte tyto potraviny při pokojové teplotě po dlouhou dobu.

• Nádoby s vakuově balenými potravinami vložte opatrně do ledničky nebo mrazničky, aby došlo k jejich rychlému zchlazení na nízkou teplotu.

• Potraviny, které byly původně uchovány v konzervách nebo byly vakuově balené již ve výrobně, je možné po jejich otevření znovu vakuově zabalit. Řiďte se instrukcemi pro chlazení potravin po jejich rozbalení a po jejich opětovném vakuovém zabalení je co nejdříve umístěte do ledničky nebo mrazničky.

• Potraviny prodávané v obalu musí být vždy konzumovány do data spotřeby uvedeného na originálním balení.

• Nerozmrazujte potraviny ve vařící vodě nebo s použitím jiných zdrojů tepla, pokud se nejedná o tekutiny (polévky, šťávy, atd.)

• Vakuové balení prodlužuje životnost sušených potravin. Potraviny s vysokým obsahem tuku mají sklon žluknout v důsledku působení kyslíku a tepla. Vakuové balení prodlužuje životnost potravin jako jsou ořechy, oříšky, kokosové ořechy a výrobky z obilovin. Skladujte je na chladném a tmavém místě.

• Vakuové balení prodlouží životnost ovoce a zeleniny, jako například banánů, jablek, a brambor, pouze v případě, že byly před vakuovým balením oloupány.

• Křehké a k poškození náchylné potraviny (jako jsou např. ryby, jahody, maliny, ostružiny, borůvky, atd.) musí být před vakuovým balením předmraženy a po zabalení uchovávány v mrazničce.

• Zelenina jako je například brokolice, květák a zelí, pokud je vakuově balena v syrovém stavu pro uchování v mrazničce, vylučuje plyny. Před vakuovým balením ji proto povařte a zmrazte.