Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Úvod » Vakuové vaření » SOFTCOOKER WI-FOOD


        

SOFTCOOKER WI-FOOD

novinka

skladem

 

Dostupnost: na dotaz
běžná cena 21 980 Kč (799 €)
naše cena bez DPH: 20 980 Kč (763 €)
naše cena s DPH (21 %):
25 386 Kč (923 €)

do košíku:
  ks  

Nový model SOFTCOOKER Wi-Food:

  • má zcela nový tvar a konstrukci;
  • elektrické a ovládací prvky zůstaly beze změny;
  • první vizuální změnou je vysoké rozlišení jednoduchého vodotěsného dotykového displeje;
  • nabízí 5 různých nastavení programů, které umožňují obsluze nastavit, upravit a uložit své recepty;
  • největší inovací je možnost kontrolovat a upravovat recepty prostřednictvím aplikace, kterou je možné si bezplatně stáhnout do smartphonu nebo tabletu na www.softcooker.com (jak z Google Play pro Android, tak i z AppStore pro iOS).

Aplikace umožňuje:

  • řídit Softcooker pro vaření Sous-vide přes Bluetooth jednoduchým a rychlým způsobem.
  • spouštět více jednotek v téže kuchyni.
  • v případě potřeby začít cyklus vaření se 4 různými teplotami.
  • vytvořit a uložit si své recepty pro pozdější použití.
  • sdílet a vidět recepty všech uživatelů registrovaných na www.softcooker.com.
  • mít k dispozici velké množství receptů pro přípravu masa, ryb, zeleniny a ovoce vytvořených nejlepšími kuchaři. Kromě toho si můžete pomocí několika kliknutí prohlédnout teploty a úrovně vaření pro každé jídlo a jeho přípravu.
  • sledovat a kontrolovat cyklus vaření.
  • zaznamenat HACCP různých cyklů vaření.

Softcooker je určen pro pozvolné vaukové vaření ve vodní lázni při nízkých teplotách 40 – 90 °C. Potraviny zpracované tímto způsobem neztrácejí svůj vzhled, chuť ani barvu a zachovávají si šťavnatost a důležité živiny. Ideální do restauračních provozů vyšší kategorie především k přípravě ryb, drůbeže, jatečního masa a zeleniny. Minimální váhový úbytek. Bez rizika rozvaření a nasáknutí potravin vodou. Zachování aroma. Nízké energetické náklady.

  • Eloxovaný hliníkový rám.
  • Široký IP 67 dotykový 5" displej.
  • Snadná manipulace pomocí držáku.
  • Vykonný až do 80 litrů.
  • Může být použito v nádobách s max. hloubkou 20 cm.
  • Senzor vypne zařízení v případě nedostatku vody.
  • Oběhové čerpadlo zajišťuje stejnoměrnou teplotu vody v celé nádobě.
  • Bezpečnostní čidlo zajišťuje vypnutí v případě přehřátí nebo přetížení.
  • Zařízení není dodáváno s nádobou, nutno objednat zvlášť.

Vakuové vaření (sous-vide cooking) bylo vyvinuto před několika lety. Proces byl vyvinut v okamžiku, kdy kuchaři začali pracovat na efektivní a perfektní přípravě foie gras. Nejlepší metodou se ukázalo vaření ve vákuu při nízkých teplotách, které zajistí citlivá elektronika s možností regulace teploty s odchylkou +/- 0,03 °C. Se správným
zařízením, jako je Softcooker značky SIRMAN, je zajištěno jemné a šetrné vaření, uchování důležitých živin, intenzivní chuti, šťavnatosti a aroma výsledného produktu, jež je cílem každého profesionálního kuchařského umění.

Francouzský výraz Sous-vide – vaření ve vákuu, je metoda vaření, která je určena k udržení neporušenosti vařeného produktu delší dobu při relativně nízké teplotě. Potraviny se vaří po dlouhou dobu, někdy i více než 24 hodin. Na rozdíl od běžného vaření, sous-vide cooking používá sáčky pro vaření produktu v horké vodě pod
bodem varu (obvykle kolem 60 °C ).


Softcooker Wi-Food s citlivou regulací teploty a dokonalou funkcí rovnoměrného víření vody ve varné nádobě je používán v mnoha restauracích, které jsou oceněny hvězdičkami Michelin, což lze považovat za to nejlepší doporučení tohoto zařízení do vaší kuchyně.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

Nebyl zatím přidán žádný názor. Přidejte svůj názor nebo dotaz jako první.