Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KONTAKTY

Pavel Horský Gastro Že-Ho servis
Záběhlická 1230/31
106 00 Praha 10
tel: +420 777 334 890
gastrozeho(a)email.cz
HELP LINE +420 777 115 506

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 1 880 Kč (68 €)
skladem
naše cena 35 900 Kč (1 305 €)
skladem
naše cena 57 741 Kč (2 100 €)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 20 990 Kč (763 €)
skladem

ANKETA

Jak se vám tyto stránky líbí?

líbí moc 46% líbí málo 20% nic moc 12% Vůbec 22%

Úvod » Malé provozovny

Malé provozovny


běžná cena 3 575 Kč

naše cena 3 217 Kč (117 €)

skladem


běžná cena 8 525 Kč

naše cena 7 672 Kč (279 €)

skladem


běžná cena 10 285 Kč

naše cena 9 257 Kč (337 €)

skladem


běžná cena 12 622 Kč

naše cena 11 360 Kč (413 €)

skladem


běžná cena 16 263 Kč

naše cena 14 636 Kč (532 €)

skladem


běžná cena 12 622 Kč

naše cena 11 360 Kč (413 €)

skladem


běžná cena 37 490 Kč

naše cena 27 900 Kč (1 015 €)

skladem
novinka
akce
doprava zdarma


běžná cena 41 058 Kč

naše cena 34 899 Kč (1 269 €)

skladem
novinka


běžná cena 47 245 Kč

naše cena 42 520 Kč (1 546 €)

skladem
novinka
doprava zdarma


běžná cena 53 680 Kč

naše cena 45 600 Kč (1 658 €)

skladem
akce


běžná cena 64 157 Kč

naše cena 57 741 Kč (2 100 €)

skladem
akce


běžná cena 70 510 Kč

naše cena 63 459 Kč (2 308 €)

skladem


běžná cena 83 380 Kč

naše cena 75 042 Kč (2 729 €)

skladem


běžná cena 74 470 Kč

naše cena 67 023 Kč (2 437 €)

skladem
akce

Zkáza potravin je způsobována chemickými reakcemi, ke kterým dochází, pokud jsou potraviny vystaveny vzduchu, teplotě, vlhkosti, účinku enzymů, růstu mikroorganismů nebo byly kontaminovány hmyzem. Tento proces můžeme zpomalit uložením potravin do vakua.
Vakuové balení snižuje absolutní tlak vzduchu v obalu či nádobě tím, že odstraňuje kyslík a odstraňuje prchavé látky. Kyslík obsažený ve vzduchu způsobuje kažení potravin, neboť jeho účinkem dochází k procesu oxidace, která zapříčiňuje ztrátu nutričních hodnot, chuti a dalších vlastností potravin.  Vzduch také podporuje růst mikroorganismů a způsobuje poškození mražených potravin mrazem. Vakuové balení prodlužuje životnost mnoha čerstvých potravin tím, že snižuje oxidaci a zamezuje bujení mikrobů (bakterií a plísní). Čerstvé potraviny však obsahují velké množství vlhkosti, která podporuje růst mikroorganismů, které se mohou množit za přítomnosti vzduchu nebo i bez něj. Aby se zabránilo rychlé zkáze takových potravin, je nutné, aby byly uchovávány při nízkých teplotách.